Spoedklussen voor de slotenmaker komen vaker voor

Slotenservice op een hoog niveau is een steeds vaker gevraagd fenomeen bij consumenten en bedrijven. SleutelKing heeft de ambitie (en maakt deze ook waar) om u met de slotenservice een voortdurende bereikbaarheid te bieden en daarbij binnen een half uur op alle plaatsen in midden-nederland te kunnen zijn. Aangezien steeds meer mensen bekend raken met onze 24-uurs slotenservice weet men ook steeds vaker de weg naar ons te vinden. Waar voorheen de komst van de slotenmaker op tijdstippen buiten normale werktijden niet mogelijk was, daar is nu de slotenservice van SleutelKing een steeds vaker gevraagde vorm van dienstverlening. Door de betere vindbaarheid op internet wordt verklaard dat het steeds meer gevraagd wordt om ook direct ter plaatse te komen om oplossingen te bieden. Dat doen we graag, omdat we ook wel begrijpen dat u, na bijvoorbeeld een inbraak, ook niet zit te wachten op een slotenmaker die u pas de volgende dag of na het weekend weer aan een veilig werkend slot kan helpen.

De slotenservice aan het werk

Op locatie in midden-nederland kunt u op alle tijdstippen van de dag onze mensen in het straatbeeld zien. U ziet ons op de meest uiteenlopende tijdstippen in dorpen en steden om ons werk als slotenmaker te doen. Deze onmogelijke tijdstippen gelden trouwens niet voor ons mensen. Wij zijn gewend om voor dag en dauw in het weekend en in het holst van de nacht voor u klaar te staan. We merken dat onze opdrachtgevers het zeer kunnen waarderen als we binnen een half uur op de stoep staan om te helpen om het slot open te krijgen, omdat de bewoners zijn buitengesloten of om te zorgen voor een vervangend slot na een vervelende inbraak.

Kenmerken van onze slotenservice

De slotenservice van SleutelKing staat bekend om het volgende:

  • Voortdurend bereikbaar via 085-0604555
  • Binnen een half uur bij u in midden-nederland
  • Slotenmakers met veel kennis en ervaring
  • Praktische oplossingen op de voordeligste manier
  • Prijsopgave vooraf en volledige service en garantie

Slotenservice

Kies voor de slotenservice van SleutelKing

U heeft de hulp van de slotenservice op dit moment nodig of wilt op korte termijn iets aan uw sloten laten doen? Wacht niet langer en bel met SleutelKing op telefoonnummer 085-0604555. Snel bij u aan het werk met betrouwbaar personeel? Dit bereikt u door te kiezen voor SleutelKing voor de leverancier van uw slotenservice.