Inbrekers worden steeds gehaaider

De inbraakbeveiliging van 80% van de Nederlandse huishoudens is niet op orde. Een schokkend cijfer dat voort is gekomen uit een onderzoek door de Consumentenbond. Het hoge aantal wordt voor een belangrijk deel verklaard door de veranderingen die inbrekers in de afgelopen jaren toe zijn gaan passen. De techniek, methodes en gebruikte gereedschappen veranderden en werden door inbrekers onderling overgenomen, omdat ze hierdoor met succes in staat waren om de ooit goede inbraakbeveiliging te omzeilen en toch uw woning of bedrijf binnen te komen. Hang- en sluitwerk dat 20 jaar geleden, toen terecht, het Politiekeurmerk Veilig Wonen kreeg, kan in de huidige tijd binnen een halve minuut worden vernield en inbrekers hebben dan toegang tot uw kostbare spullen. Laat SleutelKing u daarom helpen om uw inbraakbeveiliging weer op het niveau van nu te brengen.

Een voorbeeld om de inbraakbeveiliging weer op orde te brengen

Het is lang niet altijd nodig om het volledige slot te vervangen om de inbraakbeveiliging weer op orde te krijgen. Neem bijvoorbeeld een SKG slot met klasse 2 uit ongeveer het jaar 2000. Dit prima slot bleek niet bestand tegen het zogenaamde slotentrekken en werd binnen een halve minuut door de inbrekers simpel geopend. Deze sloten hoeven echter niet altijd vervangen te worden, maar kunnen door een aantal aanpassingen aan de slotplaat alsnog dienst blijven doen en hoeven in elk geval niet volledig vervangen te worden. Dit zijn nou precies de oplossingen waar SleutelKing u in adviseert. Heeft u een prima slot dat gewoon met een aantal aanpassingen weer uitstekend werkt en voor beveiliging tegen inbrekers zorgt? Dan kiezen we in uw belang natuurlijk voor de voordeligste oplossing. Zo leidt onze maatwerk aanpak iedere keer opnieuw voor oplossingen waar u blij van wordt.

Waarom u kiest voor inbraakbeveiliging door SleutelKing

  • Snel en vakkundig werken
  • Betrouwbaar personeel
  • Sloten van A-merken
  • SKG-certificering en Politiekeurmerk Veilig Wonen gegarandeerd
  • Volledige service en garantie op diensten en producten

inbraakbeveiliging

Kies nu ook voor de inbraakbeveiliging door SleutelKing

Bent u ook toe aan betrouwbaar hang- en sluitwerk om inbrekers buiten de deur te houden? Wacht dan niet langer en bel voor uw inbraakbeveiliging met SleutelKing op telefoonnummer 085-0604555. Schakel SleutelKing in voor uw inbraakbeveiliging in Midden-Nederland.