Het komt vaker voor dan u misschien denkt

Buitengesloten raken en de eigen woning niet in kunnen. Wellicht heeft u dit weleens meegemaakt en kon u een oplossing vinden, omdat de buren thuis waren en u de woning met de reservesleutel in konden helpen. Of u heeft de hulp van de slotenmaker in moeten roepen, omdat u anders de eigen woning niet meer in kon. Het zijn vervelende situaties, waar mensen liever niet in belanden. Toch hebben veel mensen ervaring met buitengesloten op de stoep staan. De deur die achter u dichtslaat in het slot, omdat u net even de vuilnisbak buiten ging zetten en een windvlaag de deur achter u dichtsloeg? Het gebeurt vaker dan u denkt. Het is niet leuk en als er dan ook nog kosten moeten worden gemaakt voor de slotenmaker is dat helemaal vervelend. SleutelKing kent de verhalen en houdt er bij haar dienstverlening rekening mee: snel en betrouwbaar helpen als u buitengesloten bent en zorgen voor zo laag mogelijke kosten.

Buitengesloten? Dan is het altijd handig om ons telefoonnummer te hebben

Op het moment dat u buitengesloten bent is het handig om direct een beroep op ons te kunnen doen. Sla daarom ons telefoonnummer 085-0604555 direct op in uw telefoon en bel ons als het nodig is. In midden-nederland zijn we binnen een half uur bij u om u verder te helpen. Het scheelt alvast kostbare tijd als u ons direct kunt bellen als het nodig is en anders verliest u ook nog eens extra tijd, omdat u een slotenmaker moet zoeken, waarvan u niet bij voorbaat weet of deze u ook snel en betrouwbaar kan helpen als u buitengesloten bent.

Wat kan SleutelKing voor u doen als u nu bent buitengesloten?

  • Direct bereikbaar, 24/7 en op alle dagen
  • Snel een monteur ter plaatse. Binnen een half uur in midden-nederland
  • Praktische oplossingen met zo min mogelijk schade
  • Volledige service en garantie op diensten en producten
  • Mobiel pinnen mogelijk

buitengesloten

Bent u op dit moment buitengesloten en heeft u snel hulp nodig?

Geen nood: wij komen u binnen een mum van tijd helpen. Wacht dan niet langer en bel met SleutelKing op telefoonnummer 085-0604555. Maak nu ook gebruik van de snelle, betrouwbare service van SleutelKing als u bent buitengesloten.